понеделник, 30 януари 2012 г.

Златните висулки като романтичен подарък

Случвало ли ви се е страшно да ви харесва някое момиче, но пък все още не сте готов да се обвържете с него сериозно? А искали ли сте да и подарите нещо, което по недвусмислен начин да покаже чувствата ви към нея, но без да носи посланието на годежния пръстен? Тогава най-удачния вариант са романтичните златни висулки. Едва ли има жена, която да остане безчувствена при вида на елегантна златна висулка във формата на сърце олицетворяваща вашата любов.

Все пак имайте някои неща предвид при избора на тези бижута. Те са предпочитани от изтънчени натури смятащи, че класиката в подаръците е скучна. Златните висулки с формата на сърце по правило се намират в списъка с желани подаръци на всяка една жена, като с особена популярност се ползва тези състоящи се от две части символизиращи единението в едно цяло на двама души. Едва ли подобно послание би оставило която и да е жена равнодушна.

Ако сте решили да подарите подобно бижу и вашата любима да го носи, а не да го изостави в някоя кутия се запознайте с вкусовете и.  Висулка от бяло злато не би се превърнала в любимо украшение на жена предпочитаща жълтото, като при някои жени дори би могло да доведе до изразено негативно отношение защото сте купили нещо едва ли не без да знаете вкусовете и предпочитанията и, което не кореспондира с посланието изпратено с подаръка, а именно желание за обвързване. Имайте и предвид, че купувайки златна висулка от типа 2 в 1 трябва все пак по някакъв начин да харесва освен на девойката и на вас. Тези медальони обикновено са в стил „унисекс” и са еднакво подходящи и за двата пола, но има и варианти, в които двете половини са в различен стил.

Златните висулки във формата на сърце могат да бъдат най-различни видове – инкрустирани с камъни, с гравировка, с посвещение, от един цвят злато или от два и т.н. – изборът е значителен. Сред най-романтичните подаръци на всички времена са медальоните сърца с капаче, което се отваря, а в него от двете страни са снимките на вас и вашата любима. Това е подарък, който няма как да не бъде запомнен.

Нежната златна висулка изглежда още по-изящно, ако в нея има инкрустирани брилянти или други малки скъпоценни или полускапоценни камъни. Блясъкът им определено ще допълни по неповторим начин цялостното впечатление от подаръка.

Без значение от това, че златните висулки са се превърнали в традиционен подарък за любимата девойка, те не са загубили своята актуалност. Златни висулки в момента се предлагат в различни размери и форми, и със съвсем малки усилия мъжът решил да изненада своята избраница на сърцето може да избере символ на своята любов, който да бъде уникален, незабравим, а и на на последно място не толкова обвързващ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар